escelje, escelje ambasador, evropska unija, eu, evropski parlament, ambasador, ambasadorka, šola ambasador, šola ambasadorka, šola ambasadorka evropskega parlamenta, šola ambasador evropskega parlamenta Diskusija z evropskimi poslanci | Šola ambasadorka Evropskega parlamenta - Ekonomska šola Celje

24. aprila smo se udeležili dogodka, ki je bil namenjen diskusiji mladih z evropskimi poslanci, kandidati na prihajajočih evropskih volitvah. Z nami so bili evropskimi poslanci Ljudmila Novak, Franc Bogovič in Matjaž Nemec. Sodelovali so tudi kandidati za prihajajoče evropske volitve Karin Planinšek, Katja Berk Bevc, Tara Stermšek Kristan, Urša Orehek, Katja Kokot, Vladimir Prebilič in Matej Grah. Sodelovali so še Nataša Lombergar z Urada RS za mladino in Gregor Deleja, direktor Mestne občine Celje.

V drugem delu dogodka so udeleženci reševali digitalni kviz o EU, igrali družabne igre in prisluhnili Klari, Blažu in Emilie, ki so govorili o svojih izkušnjah na Erasmus+ izmenjavah in usposabljanjih.

Dostopnost